Voordelen

Wat zijn voor jou de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit je te huren in de Zaanse Hoogte, dan ben je verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Jouw appartement is ook voorzien van vloerverwarming. Mooi meegenomen: je betaalt slechts het gebruikersdeel van Onroerende Zaak Belasting (OZB) en geen opstalverzekering.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heb je niet als je huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want de Zaanse Hoogte is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of de keuken en badkamer, dan zorgen wij ervoor dat alles in orde komt.

Dicht bij je werk wonen?

Eén van de grote voordelen van de Zaanse Hoogte is de bereikbaarheid. Hier woon je met het station en diverse uitvalswegen om de hoek. Het centrum van Zaandam op vijf minuten fietsen, hartje Amsterdam op twintig minuten met de trein. Binnen 5 autominuten ben je bij knooppunt Zaandam vandaan, waar de A8 en A7 samenkomen. En wissel je van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweeg je om je grote huis met tuin te verruilen voor een appartement? Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wil je je ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat je weet dat je de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

De Zaanse Hoogte is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat jouw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. En ook in comfort zal je verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.